2014. december 2., kedd

Levél a Kedveshírtv-nek!

A Hír Tv sorra keresi meg az elmúlt hetek tüntetéseinek szervezőit, szónokait.
lásd: http://nol.hu/belfold/raszallt-a-hir-tv-egy-aktivista-tanarra-1502145

Kedveshírtv!

Azt gondoltam, az Önök ébersége lankad, az újabban feltűnt imprilista ügynököket már le sem akarják vadászni, ahogy példamutató módon a végtelen szeretetéről ismert Semjén doktor lekaraktergyilkolta a Mindenért Hibás Emútnyócév Gyurcsányt. Szerencsére tévedtem. Önök felismerték, hogy az élet nem egy habostorta, és miközben a nemzetközi helyzet fokozódik, ott állnak a gáton, és lesik, mikor tűnik fel az ürgebőr álcaruhába öltözött ellen, azonnal veszik a hatlövetű kamerájukat, tüzelnek gondolkodás nélkül.

Mi lenne velünk Önök nélkül? Mi nem vagyunk elég képzettek, tessék nekünk megmondani, ki a kormány, a Miniszterelnök, a Párt ellensége. Önök vannak, s ez megnyugtat bennünket, mert útba igazítanak, mint annak idején Virág elvtárs Pelikánt.

Önök sikerrel leplezték le a tíz évvel korábban egy füves cigit elszívó ellenséget. Ma, illetve tíz éve a füves cigi még nagyobb bűn volt, mint az ötvenes években a fekete disznóvágás. Szerencsére volt egy becsületes magyar ember a rendőrségen, vagy az ügyészségen, talán valamelyik kórházban, aki kikereste a füvező imprilista ügynök dossziéját, és elküldte Önöknek. Igaz megköszönni nem tudjuk neki, mert a nevét nem árulta el. De azt mondani, hogy ő egy névtelen feljelentő volt, személyiségi jogot sértett a drogmaffiózó ügyének közzé tételével, miközben csak egy igaz magyar érzésű állampolgár tette a kötelességét, tájékoztatta közérdekű ügyben a nyilvánosságot, az túlzás. Azt is sikerült kideríteni, hogy egy másik ellenség évekkel ezelőtt figyelmetlen volt, kocsijával megcsúszott a jeges úton, és balesetet okozott. Persze mi az Önök segítségével átlátunk a szitán, tudjuk, hogy ez egy, az imprilista gyarmatosító háttérhatalmak által előkészített, előre megfontolt merénylet volt! Csak nem sikerült! Most pedig volt egy éber becsületes magyar – sajnos őt sem ismerjük, pedig aranyba kellene foglalni, nem őt forró aranyba, csak a nevét a hallhatatlanok falába vésni arany betűkkel -, aki kikereste a rendőrségi irattárból az aktát, és elküldte Önöknek. Így ezt az alvó ügynököt – hála az éberségnek – sikerült leleplezni!

Látszik, csapásokat kapunk, de az Önök jóvoltából most mi is csapásokat tudunk adni. Ne zavarja Önöket, hogy a látszat szerint baltával támadnak verébre, és a baltával maguk alatt vágják a fát. Mert íme, rátaláltak a tanárnőnek álcázott imprilista gyarmatosító háttérhatalmak újabb ügynökére. Riporterük halált megvető bátorsággal rontott rá a megrémült tanerőre, aki még arról sem tud, hogy elkészült ügyében az ítéle…, akarom mondani, a vádirat. Ezt még ő sem tudja, nem ismeri a forgatókönyvet, a szövegkönyvet. De Önök, úgy látom, igen. Na ja, biztos elküldte Önöknek az ügyészségről egy becsületes magyar ember. Őt sem ismerjük, de látatlanban tudjuk, talpig becsületes, igaz hazafi, biztos ő sem névtelen feljelentő. Csak a nevét nem ismerjük. És biztos, ha a tanárnő ismerné az ítéle.., szóval a vádiratot, magyartanárként értékelné azokat a dramaturgiai fordulatokat, amiket – gondolom nem kis munkával - sikerült összerakni. Még szerencse, hogy vannak becsületes magyar emberek. Mindent a Kormányért, a Miniszterelnökért, a Pártért, mert aki a Kormány, a Miniszterelnök, a Párt ellen van, az a Haza ellen van. Az imprilista gyarmatosító háttérhatalom ügynökeit pedig le kell leplezni, kerül, amibe kerül. Ezt már Virág elvtárs is megmondta.

Kedveshírtv!
Folytassák keresztes háborújukat az imprilista gyarmatosító ügynökök ellen. Ebben, látom, népi segítséget is kaptak. Olvasom a fészbukon, a kedveshírtv rovatban, hogy nagyon sok ember áll Önök mellett, sorra írják az emberek a feljelentéseket. Szerintem ezeket mind fel kellene dolgozni, és a kedveshírtvben sorra be kellene mutatni.
Reszkessen a kormány minden ellensége, rezdüljenek össze, ha meghallják, megérkezett a kedveshírtv! Elvégre demokrácia van.

Munkájukhoz erőt, egészséget kíván:

Egy Becsületes Magyar Ember


(Csak mondom, én nem szoktam feljelenteni soha senkit, névtelenül különösen nem. Nevemet most is csak azért nem mondom meg, nehogy megtaláljanak a gaz imprilista gyarmatosító háttérhatalom ügynökei.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése